Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اجرای این طرح با استفاده از اعتبارات اختصاص یافته دولت در حوزه بیابانزدایی انجام شده است.

علی اکبر اسدالهی افزود: اجرای این طرح ضمن مقابله با گسترش اراضی بیابانی و ایجاد ریزگردها از وقوع سیلاب در روستاهای منطقه نیز جلوگیری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول اظهار داشت: تثبیت شن های روان و کاشت نهال های مقاوم به خشکی در کنار قرق و مدیریت چرا از مهم ترین اقدامات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین برای مقابله با بیابانی شدن اراضی به شمار می رود.

وی با بیان اینکه گسترش و توسعه بیابان ها حیات و زندگی انسان ها را تهدید می کند،اظهار داشت: بیابانی شدن اراضی قابلیت فعالیت های اقتصادی را از جامعه محلی گرفته و آنها را ناچار به مهاجرت می کند و همچنین تاثیر مخرب تدریجی بر اقتصاد جامعه دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین یادآور شد: در حال حاضر این اداره کل دارای ۲ نهالستان است که یکی از آنها در شهرستان بوئین زهرا به تولید و تکثیر انواع درختچه و نهال های مقاوم به خشکی می پردازد که برای مقابله با بیابان زدایی به کار گرفته می شود.

وی یادآور شد: سال جاری در ۷۰۰ هکتار از اراضی بیابانی شهرستان های بوئین زهرا و آبیک درختچه های کم آب بر و مقاوم به خشکی کاشته می شود.

استان قزوین دارای ۲۹ هزار هکتار اراضی بیابانی است.

برچسب‌ها بیابان زدایی استان قزوین منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیابان زدایی استان قزوین منابع طبیعی بیابان زدایی استان قزوین منابع طبیعی اراضی بیابانی استان قزوین منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، محمد احمدی در نشست وبیناری دوره آموزشی ساماندهی، GIS، تفسیر عکس‌های هوایی و رفع تداخلات ویژه رؤسای ادارت امور اراضی استان هرمزگان ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: رفع تداخلات اراضی به عنوان پیش‌نیاز تثبیت مالکیت مردم بر اراضی و صدور اسناد اراضی کشاورزی در اولویت سازمان امور اراضی کشور است

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بسیاری از استان‌های کشور در این خصوص در حال اتمام کار و ورود به مرحله بعدی تثبیت مالکیت اراضی در قالب تطبیق، مستندسازی و صدور اسناد اراضی کشاورزی هستند.

مدیرکل مهندسی و حدنگاری اراضی خاطرنشان کرد: برنامه‌های حفظ کاربری اراضی، آمایش سرزمین و مدیریت جامع اراضی کشاورزی کشور نیز از اهداف اصلی سازمان امور اراضی به شمار می‌رود که در دست اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در فروردین ماه سال جاری رفع تصرف شد 
  • برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی در شهرستان دهلران
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج