Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون فوتبال به دنبال شکایت باشگاه راهیان کرمانشاه در دادگاه، با مستنداتی محکوم شده که نشان می‌دهد مصوبه‌ای برای کاهش تیم‌های لیگ آزادگان نداشته است. ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ دسته اول فوتبال ایران، در برهه‌ای از زمان که خیلی هم دور نیست در دو گروه برگزار می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو گروه 12 تیمی که در مجموع 24 تیم در سطح دوم فوتبال ایران برای صعود به لیگ برتر تلاش می‌کردند، اما برگزاری این لیگ با دو گروه آخرین بار مربوط به فصل 94-93 بود.

فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته بود که لیگ دسته اول در یک گروه 20 تیمی برگزار شود و برای دو فصل دیگر به 18 تیم کاهش پیدا کند که این اتفاق هم در نهایت رخ داد. به همین دلیل تیم‌های نیروی زمینی، نفت و گاز گچساران و تربیت نوین یزد از گروه «الف» و  اتکا گرگان، شهرداری بندرعباس و راهیان کرمانشاه از گروه «ب» به لیگ دسته دوم سقوط کردند. این در حالی بود که فدراسیون فوتبال به صورت قانونی می‌بایست پیش از شروع فصل در این خصوص تصمیم‌گیری کرده و پس از ابلاغ مصوبه به هیئت‌ها چنین اقدامی را عملی می‌کرد.

با توجه به همین مسئله و نبود مصوبه تیم راهیان کرمانشاه برخلاف تیم‌های دیگر، سقوطش به لیگ دسته دوم را قانونی نمی‌دانست و مدعی شد که فدراسیون فوتبال مصوبه‌ای برای یک گروهی شدن لیگ آزادگان و برگزاری آن با 20 تیم ندارد. مسئله‌ای که اعتراض‌های زیادی را هم به دنبال داشت و در نهایت چند ماه پیش و بعد از 4 سال به رأی دادگاه عمومی در کرمانشاه رسید و فدراسیون فوتبال محکوم شد.

موضوع از این قرار است که 23 رئیس هیئت فوتبال استان در تاریخ 25 تیرماه 94 نامه‌ای را به علی کفاشیان، رئیس وقت فدراسیون فوتبال نوشته و نسبت به این موضوع اعتراض کردند. از جمله مواردی که در این نامه به کفاشیان به آن اشاره شده بود، نبود مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای 20 تیمی و یک گروهی شدن لیگ آزادگان بود. از جمله امضا کنندگان این نامه، می‌توان به عبدالکاظم طالقانی، عضو فعلی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اشاره کرد که به عنوان رئیس هیئت فوتبال استان خوزستان زیر این نامه را امضا کرده بود. با این حال شاید مهم‌ترین امضا در ذیل این نامه مربوط به حیدر بهاروند می‌شد که به عنوان نفر بیست و سوم نامه‌ای را امضا کرد که در آن تأکید شده بود فدراسیون فوتبال مصوبه‌ای برای کاهش تیم‌های لیگ دسته اول و برگزاری آن در یک گروه ندارد.

حیدر بهاروند در سال 94 به عنوان رئیس هیئت فوتبال استان لرستان تصمیم به امضای نامه مورد اشاره گرفت. علاوه بر این، بهاروند عضو هیئت رئیسه فدراسیون بود و امضای او ذیل این نامه نشان می‌داد که نبود مصوبه از سوی فدراسیون فوتبال مورد تأیید او به عنوان یکی از اعضای هیئت رئیسه است. هر چند مدارک ارائه شده فدراسیون فوتبال به دادگاه هم نشان می‌دهد که پیش از شروع فصل 94-93 مصوبه‌ای وجود نداشته، چرا که فدراسیون فوتبال مصوبه‌ای به تاریخ 23 خردادماه 94 را به دادگاه ارائه کرده است، در حالی که آنها باید مصوبه‌ای پیش از شروع فصل ارائه می‌کردند که برای سال 93 باشد. هرچند در خصوص مصوبه ارائه شده به دادگاه نیز مسائل ریز و درشت زیادی وجود دارد. از جمله اینکه این مصوبه روی سربرگ سازمان لیگ نوشته و امضا شده که همین مسئله ابهام‌زاست. همچنین چگونه است که بهاروند در نامه‌ای دیگری دو روز پس از تاریخ این مصوبه، ذیل نامه‌ای را امضا کرده که در آن اشاره شده فدراسیون مصوبه‌ای برای کاهش تیم‌های لیگ آزادگان نداشته است؟

تصاویر نامه‌ای که از سوی رؤسای هیئت فوتبال استان‌ها امضا شده و مصوبه ارائه شده از سوی فدراسیون فوتبال به دادگاه را در زیر می‌بینید:

باشگاه راهیان کرمانشاه پس از اینکه فدراسیون فوتبال تصمیم خود برای یک گروهی و 20 تیمی شدن لیگ دسته اول را اجرایی کرد و سقوط این تیم به لیگ دسته دوم قطعی شد، تصمیم گرفت با وجود شرکت داده شدن در قرعه‌کشی و قرار گرفتن در جدول، مسابقات خود را برگزار نکند تا به نوعی به این شکل زیر بار تصمیم فدراسیون فوتبال نرود و این تصمیم را غیر قانونی بداند. موضوعی که شکایت این باشگاه کرمانشاهی به دادگاه عمومی را به دنبال داشت.

شکایت باشگاه راهیان کرمانشاه در دادگاه‌های تهران، پیگیری‌های هیئت فوتبال استان کرمانشاه از فدراسیون و نامه‌نگاری‌های مختلف با نهادهای قضایی نتیجه‌بخش نبود تا در نهایت دادگاهی در کرمانشاه این شکایت را مورد بررسی قرار دهد. شکایت باشگاه راهیان در دادگاه‌های تهران تنها قرار دعوا را به دنبال داشته و دادگاه رأی قطعی صادر نکرد و حکمی صادر شد که با توجه به شروع فصل 95-94 این باشگاه ادعای خسارت بابت امتیازش داشته باشد که باشگاه راهیان از این کار امتناع کرد تا بتواند حکم بازگشت به لیگ دسته اول را بگیرد.

از همین‌رو شکایت به دادگاه کرمانشاه از طرف باشگاه راهیان صورت گرفت که هیئت فوتبال کرمانشاه نیز در این شکایت به عنوان یکی از خوانده‌ها مطرح شد. به این دلیل که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ اعلام کرده بودند باشگاه‌ها حق ندارند به صورت مستقیم با آنها مکاتبه داشته باشند و این اتفاق باید از سمت هیئت‌های استانی صورت بگیرد. دادگاه چندین بار از هیئت فوتبال استعلام گرفت که آیا مصوبه‌ای برای کاهش تیم‌های لیگ دسته اول وجود دارد که هیئت فوتبال نیز اعلام می‌کند چنین مصوبه‌ای پیش از شروع فصل وجود نداشته است.

پس از شکایت باشگاه راهیان در دادگاه کرمانشاه، فدراسیون فوتبال وکلای خود و نمایندگانش که غلامرضا بهروان و فریبرز محمودزاده بودند را به جلسه دادگاه فرستاد. در دادگاه بدوی، کارشناسی در خصوص سقوط تیم راهیان صورت گرفت و رأی به ضرر فدراسیون و به سود باشگاه راهیان صادر شد. رأیی که اعتراض فدراسیون فوتبال و درخواست تجدید نظر را به دنبال داشت. رأی دادگاه تجدید نظر نیز تغییری نکرد و رأی دادگاه بدوی تأیید شد. فدراسیون حتی مدعی شده بود که دادگاه کرمانشاه صلاحیت محلی برای رسیدگی به این پرونده را ندارد.

تصویر اعتراض فدراسیون فوتبال به دادگاه کرمانشاه را در زیر می‌بینید:

رأی دادگاه کرمانشاه در خصوص این پرونده که به تاریخ 24 تیرماه 98 صادر شده است، محکومیت فدراسیون فوتبال بوده و این فدراسیون را ملزم کرده تا تیم راهیان کرمانشاه را به حالت سابق خود برگرداند تا این تیم مجدداً در لیگ دسته اول حضور پیدا کند. همچنین فدراسیون محکوم به پرداخت خسارت 3 میلیارد و 965 میلیون تومانی شد که پس از عدم پرداخت این مبلغ، چند ماه پیش حساب فدراسیون مسدود شد تا مبلغی نیز از این حساب برداشت شود.

فدراسیون فوتبال و مسئولان حقوقی فدراسیون، چندین بار به صورت رسمی و با ارسال نامه به دادگاه کرمانشاه یا به صورت شفاهی و مصاحبه از طریق رسانه‌ها اقدام دادگاه این استان را قبول نکرده و اشاره کردند دادگاه کرمانشاه صلاحیت رسیدگی به این مسئله را نداشته و این موضوع باید در دادگاه تهران مورد بررسی قرار می‌گرفته است. مسئله‌ای که طبق قانون اساسی کشور مورد تأیید نبود و در دادگاه در این زمینه نیز به سود باشگاه راهیان رأی خود را صادر کرد. از طرفی دادگاه تصمیم فدراسیون و مصوبه آنها دو هفته مانده به پایان مسابقات را بر اساس اصول و ضوابط فنی و علمی تشخیص نداده تا فدراسیون را در این زمینه نیز محکوم کند.

تصاویر رأی نهایی دادگاه کرمانشاه پس از اعتراض فدراسیون فوتبال را که در دادگاه تجدید نظر صادر شده، در زیر می‌بینید:

ماجرای مسدود شدن حساب‌های فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ چیست؟

 

انتهای پیام/

R35347/P/S3,27/CT7 واژه های کاربردی مرتبط فوتبال فدراسیون فوتبال ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال فدراسیون فوتبال ایران فوتبال فدراسیون فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۲۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی همدان سروسامان می‌گیرد

در حالی که اداره هیئت کشتی همدان به دلیل اختلافات داخلی بیش از یک سال با سرپرست حواشی بسیاری داشت، اکنون با خبر برگزاری مجمع انتخاباتی این هیئت در اردیبهشت ماه، هیئت کشتی سرو سامان می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، کشتی به عنوان ورزش نخست استان با دو مدال المپیک و چندین مدال جهانی و آسیایی از اوایل دهه 90 در پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین با افول مواجه شد و اگر چه مدیران توانمندی از جمله "علی رحیمی‌فر" و "حمیدرضا یاری" در این مدت در راس این هیئت قرار گرفتند، اما اختلافات داخلی در بدنه این رشته ورزشی اجازه نداد این مدیران بتوانند کشتی استان را به دوران اوج خود برگرداند.

 هیئت کشتی بدون رئیس 

اما جدا از این موارد بیش از یک سال است که هیئت استان با سرپرست اداره می‌شود و همین مسئله به حواشی این رشته ورزشی در استان افزوده است.

دوره چهار ساله "حمیدرضا یاری" به عنوان رئیس هیئت در اواخر اسفند سال 1401 به پایان رسید و "حسین میرابیان" در اردیبهشت 1402 به عنوان سرپرست هیئت انتخاب شد. در این میان نام‌نویسی از نامزدهای مجمع انتخاباتی نیز برگزار و با تایید صلاحیت یک نامزد (وحید بیگم‌جانی) همراه شد، اما این مجمع بنا به دلایلی در سال گذشته برگزار نشد.

 فدراسیون مخالف برگزاری مجمع در سال گذشته 

علی حقیقی، مدیرکل ورزش و جوانان استان‌همدان در آن برهه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، گفت: برگزاری مجامع از اختیارات رئیس فدراسیون است و دبیر به ما گفت این فراخوان را قبول ندارد و مجدد فراخوان بگذارید. ما هم درخواست جلسه حکمیت در وزارت ورزش و جوانان را داده‌ایم.

معاون توسعه ورزش همگانی و قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان‌همدان نیز در آن برهه، اظهار داشت: در ابتدای سال (1402) فراخوان و ثبت نام نامزدهای آن انجام شد، اما با مخالفت فدراسیون کشتی در زمان مقرر برگزار نشد.

علی ضمیری کاملف افزود: در آخرین تماسی که مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی داشت، قرار شد نام‌نویسی از نامزدهای متقاضی شرکت در انتخابات هیئت کشتی استان تکرار شود و ثبت نام قبلی مورد تایید فدراسیون قرار نگرفت.

پس از این اتفاق در آبان‌ماه سال گذشته با پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان و موافقت فدراسیون، "ولی بهاریان" به عنوان دومین سرپرست هیئت کشتی همدان انتخاب شد و تاکنون اداره امور ورزش نخست استان را برعهده دارد.

 برگزاری مجمع در 20 اردیبهشت با 3 نامزد 

حالا اداره‌کل ورزش و جوانان استان از سروسامان دادن به مدیریت کشتی در آینده‌ای نزدیک خبر می‌دهد.

معاون ورزش قهرمانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیمف با اشاره به این که کشتی از اهمیت بالایی برای این اداره‌کل برخوردار است، گفت: با نظر فدراسیون کشتی، فراخوان جدیدی برای مجمع انتخاباتی این هیئت داده شد.

علی ضمیری ‌کامل با بیان این که پس از ثبت نام نامزدها در موعد مقرر و طی شدن مراحل تایید صلاحیت‌ها، 3 نامزد برای انتخابات ریاست هیئت کشتی استان تایید شدند، افزود: ولی بهاریان، علیرضا کرمی و مجید بیگم‌جانی سه نامزد تایید شده برای این انتخابات هستند.

وی با اشاره به این که برای اعضای مجمع دعوتنامه ارسال شده است، عنوان کرد: این مجمع 20 اردیبهشت‌ماه در تالار قرآن همدان برگزار می‌شود.

معاون ورزش قهرمانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان با تاکید بر این که همه تلاش خود را کردیم که طبق آیین‌نامه‌ها پیش برویم، تصریح کرد: مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در این مجمع یک رای دارد و طبق سنوات گذشته دخالتی در روند انتخابات نخواهیم داشت و انتخاب اصلح را به اعضای مجمع می‌سپاریم.

ضمیری کامل افزود: احتمال حضور علیرضا دبیر در این مجمع کم است و ابراهیم‌ مهربان دبیرکل فدراسیون به همدان می‌آیند.

راه نجات کشتی همدان در کنار گذاشتن اختلافات 

آنچه مسلم است افت کشتی همدان بیش از آن که محصول نداشتن رئیس هیئت یا کمبود بودجه و زیرساخت باشد، محصول اختلافات داخلی است. امیدواریم با انتخاب فرد اصلح در این انتخابات برخی از پیشکسوتان و قهرمانان استان اختلافات را کنار بگذارند و دوشادوش رئیس جدید هیئت در راه پیشرفت کشتی همدان قدم بردارند تا ورزش نخست استان به روزهای اوج خود بازگردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امباپه در راه لیگ عربستان؟
  • جزئیات دستگیری متهم پرونده زهره فکور I این مرد در دادگاه به حبس و شلاق محکوم شده بود
  • دسایی: امباپه به جای رئال مادرید، راهی لیگ عربستان می شود
  • آغاز اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی در کرمانشاه
  • هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم/ هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است
  • ضعف بازیکنان پرسپولیس مشخص شد/ سرخ‌ها محکوم به پیروزی هستند
  • تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه
  • هیئتی از تل‌آویو راهی قاهره است
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد