Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد عبدالشاه در گفتگو با خبرنگاران همزمان با پیش از ظهر یکشنبه در منابع طبیعی سمنان، ضمن بیان اینکه آبخیزداری و مدیریت منابع آبخیز با هدف تحت کنترل کشاورزی، دامپروری، ساختمان سازی، راهسازی و قطع درختان اجرا می شود، ابراز داشت: آبخوان داری هم مجموعه عملیات مکانیکی است که هدف آن مهار و نفوذ سیلاب بر روی عرصه های آبخوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آبخیزداری و آبخوان داری موجب احیاء کمی و کیفی منابع آب و خاک، تقلیل و حذف خسارت های مستقیم و غیرمستقیم و در نتیجه بهینه سازی محیط زیست می شوند.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: آبخوان ها موجب مهار شن زارها و تثبیت ریگ های روان می شوند لذا این اراضی  پس از چند سال با کشت درختان مقاوم به خشکی و با اجرای عملیات  قرق، به جنگل و مرتع تبدیل خواهند شد.

عبدالشاه بیان کرد: آب های زیرزمینی همیشه در شرایط بحرانی کم آبی نقش مؤثری ایفا کرده اند  زیرا منابع آب های زیرزمینی خالص ترین و تمیزترین آب ها بوده و کمتر نیاز به تصفیه و گندزدائی دارند.

وی گفت: برای جلوگیری از افت سطح آبهای زیرزمینی و هدر رفتن آب های سطحی  اقداماتی صورت می گیرد که از آن جمله می توان به تغذیه آب های زیرزمینی و اعمال تمهیدات مدیریتی همچون جلوگیری از حفر چاه های جدید و قانونمند کردن برداشت ها از چاه های موجود با در نظر گرفتن موارد خاص منطقه ای اشاره کرد.

معاون منابع طبیعی استان سمنان ادامه داد: تغذیه سفره های آب زیرزمینی یکی از راه های استفاده بهینه از آب است که آبخیزداران انجام می دهند مانند بکار بردن روش هایی برای نفوذ دادن آب باران و آب حاصل از ذوب برف ها به درون زمین که تغذیه مصنوعی نام دارد به طوری که از هدر رفتن آب به شکل سیلاب و جاری شدن آن بر سطح زمین جلوگیری به عمل آید.

کد خبر 4751195

منبع: مهر

کلیدواژه: منابع طبیعی استان سمنان پروژه آبخیزداری مدیریت منابع آب اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام زائران اربعین بوشهر قزوین گرگان شیراز موکب شهرکرد رادیو اربعین مرز شلمچه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد

رئیس کل دادگستری استان کردستان، گفت: در فروردین‌ماه ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان رفع تصرف و به بیت‌المال بازگشت. - اخبار استانها -

‌حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، از رفع تصرف 75 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان کردستان در فروردین ماه سال جاری خبر داد.

وی افزود: از این میزان قریب به 22 هکتار مربوط به شهرستان سنندج، 15 هکتار مربوط به شهرستان بیجار ، 10هکتار مربوط به شهرستان سقز و مابقی مربوط به سایر شهرستانهای استان است.

رئیس‌کل دادگستری استان کردستان صیانت از اراضی ملی و نظارت مستمر بر اموال عمومی را یکی از اصلی‌ترین مصادیق حقوق عامه دانست و تصریح کرد: دستگاه قضایی در امر مبارزه با فساد و زمین‌خواری عزمی راسخ دارد و بدون هیچ گونه اغماض با متخلفان در این زمینه با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

وی گفت: مبارزه بی‌امان با فساد جزو برنامه‌های اولویت‌دار دستگاه قضایی در استان است.

حسینی با هشدار به متصرفان اراضی ملی و دولتی، یادآور شد: هر گونه تصرف این اراضی و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی و منابع‌طبیعی خلاف قانون است و با مرتکبان آن وفق مواد قانونی برخورد خواهد شد. 

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کشف و توقیف بیش از ۴۱ تن چوب قاچاق در استان کرمان
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد