Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@03:46:06 GMT

شن‌های روان در کشور تثبیت می‌شوند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۶۶۶۱۶

رئیس سازمان منابع طبیعی، جنگلبانی و آبخیزداری کشور گفت: در سال گذشته اختصاص 312 میلیارد تومان اعتبار برای تثبیت شن‌های روان از سوی مجلس به تصویب رسید که بیش از 210 میلیارد تومان جذب‌شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خلیل آقایی امشب در نشست بررسی مشکلات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سبزوار که در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: در سال گذشته اختصاص 312 میلیارد تومان اعتبار برای تثبیت شن‌های روان از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که بیش از 210 میلیارد تومان جذب‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این میزان اعتبار تثبیت شن‌های روان استان‌هایی جذب بیشتر داشتند که اعتبارات استانی برای حوزه حمل‌ونقل و ارزش‌افزوده همیاری کردند.

رئیس سازمان منابع طبیعی، جنگلبانی و آبخیزداری کشور ادامه داد: امروزه منابع طبیعی بستر توسعه و حیات در هر کشوری است و حفظ تاغزارها و تثبیت شن‌های روان نقش مهمی در استمرار حیات مردم و توسعه فعالیت‌های تجاری دارد.

آقایی بیان کرد: دولت به‌تنهایی توانایی حفاظت و حراست از تاغزارهای سطح کشور را ندارد بلکه نیازمند مشارکت و فعالیت‌های انجمن‌های مردم‌نهاد است.

وی تصریح کرد: امسال مجوز استخدام 544 نفر برای سازمان منابع طبیعی کشور اخذ شده که از این تعداد 35 نفر سهم استان خراسان رضوی است.

رئیس سازمان منابع طبیعی، جنگلبانی و آبخیزداری کشور گفت: همچنین مجوز اختصاص حدود 100 میلیارد تومان اعتبار از شورای اقتصاد کشور صادر شد که از طریق وزارت دفاع ماشین آلات و تجهیزات یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی، جنگلبانی و آبخیزداری کشور تأمین شود.

آقایی بابیان اینکه یکی از سیاست‌های سازمان منابع طبیعی واگذاری پارک‌های جنگلی در قالب طرح مدیریت به شهرداری‌ها است تا با حفظ فضای سبز مردم از این پارک‌ها بهره‌مند شوند، افزود: اجازه ساخت‌وساز در محل پارک‌های جنگلی سطح کشور به بهره‌برداران و بخش خصوصی داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: پارک‌های جنگلی باید در مناطق دارای پوشش گیاهی و مستعد باید ایجاد شود.

رئیس سازمان منابع طبیعی، جنگلبانی و آبخیزداری کشور بیان کرد: در 15 هزار هکتار از عرصه‌های بیابانی استان خوزستان مالچپاشی شده که طی تاریخ نظام جمهوری اسلامی اقدامی بی‌سابقه است.

آقایی بیان کرد: استان خوزستان با مشارکت مسئولان استانی از ریزگردها نجات می‌یابد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی